Az oldal karbantartás miatt jelenleg nem elérhető!

Kérjük látogasson vissza később!

Vásárlás menete

 

Regisztráció és belépés

Az áruházunkban történő vásárláshoz nem kell regisztrálni, azonban többszöri vásárlás esetén ajánlott, hiszen a regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat.

Ha regisztrálni szeretne, akkor a REGISZTRÁCIÓ menüpontra kattintva meg kell adnia a nevét, e-mail címét és a jelszavát. Egy e-mail címhez csak egy regisztráció végezhető el.Regisztráció - és bejelentkezés után - a PROFILOM menüben elérhető, ADATAIM menüpontban adhatók meg a számlázási és szállítási adatok.
 

Ha elfelejtette a jelszavát, akkor kattintson az Elfelejtett jelszó szövegre, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi a jelszót.

 

Kosár összeállítása

Webáruházunkban a termékek kilenc fő kategóriára vannak osztva, ezeken belül további alkategóriákra tagolódnak. Bármelyik főkategóriába belépve, annak további bontását  jobb oldalon megtalálja, ezeken át juthat el a termékekhez. A nyitóoldalon található még néhány népszerű termékcsoport bannere, valamint néhány kiemelt termék. 

A termékeket a webáruházban így találhatja meg:

 • Keresőmezőbe írva: kereshet akár szöveg (pl. golyóstoll, pink), szótöredék, vagy cikkszám (pl. P-BL107-C) alapján


   
 • Menüből kiválasztva: a menü úgy működik, mint egy katalógus, a külünböző kategóriákra kattintva a webáruház kilistázza az adott kategóriába tartozó termékeket. 


   
 • Ha már bejelentkezett vásárlónk, úgy az oldal tetején, a belépési név mellett található
  PROFILOM menüben számos hasznos saját funkciót érhet el (RENDELÉSEIM, KUPONJAIM. KEDVENCEIM)

  Korábbi rendeléseit megtekintheti és újrarendelheti a PROFILOM menüpont RENDELÉSEIM menüben. Az Újrarendelés szóra kattintva a webáruház felkínálja a korábbi rendelésben szereplő ugyanazon termékeket, ahol módosíthatja a tételek darabszámát, törölhet vagy hozzáadhat új termékeket.  KUPONJAIM: ebben a menüpontban a felhasználható akciós kuponjait találja

  KEDVENCEIM: kedvencelje gyakran vásárolt termékeinket!
  A termékek mellett található egy kis sárga szív ikon, melyre kattintva az adott termék bekerül a kedvencei közé. A kedvenc termékek bármikor újrarendelhetőek, illetve könnyebben megtalálja őket a PROFILOM menüponton belül a KEDVENCEIM menüben.


 • Márkák szerinti szűrés: a nyitólap alsó részén látható logókra kattint, elérheti az adott márkához tartozó összes megrendelhető terméket.

   
 • Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, úgy a termék ára alatt lévő mezőbe írja be, a szükséges darabszámot.


Termékek árai
A termékekre a weboldalon feltüntetett árak vonatkoznak. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat. A megrendelés  leadása után a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mail-t küld, a megrendelt termékeket, függetlenül a megrendelés leadása után történő árváltozásoktól, a visszaigazolásban szereplő árakon kerül kiszámlázásra.

Szállítási mód kiválasztása

Amennyiben "Csak rendelésre" érkező termék is kerül a kosárba úgy az ügyfélszolgálat a regisztrációjában megadott e-mail címén vagy telefonszámán megkeresi Önt, és az egyeztetés során kérhető részszállítás vagy együttes szállítás.
"Részszállítás" választásával a felhasználó elfogadja, hogy a hiányzó termékek várható teljesítési dátumáról a megrendelés visszaigazolásában informálják.
"Együttes szállítás" választásával a felhasználó elfogadja, hogy a szállítás a hiányzó termékek raktári beérkezését követően történik, valamint, hogy a megrendelés visszaigazolásában informálják a várható teljesítés dátumáról.

Rendelés leadása

A "Pénztár" oldalon van lehetőség a Számlázási és a Szállítási címek kiválasztására.
A címek kiválasztása után a Kosaram tartalma pontban még egy utolsó lehetőség van a megrendelésre váró termék(ek), rendelésre váró mennyiség és a rendelési adatok áttekintésére.
A "Darabszám" mezőbe írva, illetve a törlés (X) gomb használatával módosíthatja ezeket.
A "RENDELÉS LEADÁSA" gomb megnyomása után a rendelésében nem tudunk módosítani. Kérjük a Rendelés elküldése gombot akkor nyomja meg, ha rendelése végleges az Ön részéről.

A rendelés rendszerünkbe történő beérkezéséről a felhasználó egy automatikus levelet kap a megadott e-mail címére, melyben tájékoztatjuk a rendelés beérkezéséről. A rendelések feldolgozása beérkezési sorrendben történik.